+ Digital rådgivning & strategi
+ Design (UX, UI, grafisk)
+ Webudvikling
+ Indholdsproduktion

Join KathArt

KathArts ydelser

KathArt Interactive er et kreativt digitalt designbureau. Vi udtænker, designer og implementerer engagerende digitale løsninger.

Vores styrker er:

  • Vi er gode til at lave løsninger, som engagerer og motiverer brugerne, uden at de opfattes som reklame.
  • Vi er gode til at gøre selv tørt indhold levende og spændende for målgruppen.
  • Vi er gode til at tænke kreativitet, design, indhold og kode som én samlet løsning.
  • Vi har en stor viden om brugeradfærd og interfacedesign og kan lave løsninger som brugerne rent faktisk gider at bruge – og anbefale til andre. 

 

Kreativitet, design, kode og indhold hænger sammen. Det nytter ikke at tænke det ene uden det andet.

Digital rådgivning

KathArt består af et af landets mest erfarne digitale teams.  Vore medarbejdere har årtiers erfaring i brugertest, strategi, IA, design, udvikling og projektledelse af digitale projekter- med akkumuleret erfaring og viden fra tusindvis af digitale projekter.

Den viden kan blive din!

Du kan hyre en eller flere af os som rådgivere i dit projekt – præcis ligesom du hyrer en arkitekt eller byggesagkyndig, når du skal bygge et hus.

 

Vi rådgiver og hjælper dig med dit projekt.

Design

KathArts kernekompetence er det gode design. Design er ikke bare “farvelade”, men  derimod et redskab til problemløsning. Udfordringen, som designet skal bidrage til at løse, kan fx være at gøre et interface nemt at forstå for brugerne, at give brugeren en bestemt opfattelse af din virksomhed, at uddanne brugerne – eller noget helt fjerde.

Vi boltrer os bla. i disciplinerne:

  • User experience design
  • User interface design
  • Grafisk design

Vi arbejder ofte med prototyper af de løsninger vi skal lave. Dvs. vi opbygger klikbare prototyper, som gør det muligt at afprøve nye ideer undervejs, samt teste løsningen på brugerne tidligt i forløbet. Det gør det også muligt at arbejde agilt, hvor vi, i en række iterationer, opbygger løsningen og tilpasser den løbende, så vi opnår det bedst mulige resultat.

Et andet værktøj vi ofte bruger er brugertests. Vi tester designs. Vi tester usability. Vi tester konvertering – når det giver mening. Andre gange tester vi ingenting, men giver brugerne noget meget bedre end de havde forestillet sig. Det kommer helt an på projektet og formålet – og hvad vi aftaler med dig.

>> Læs mere om design
>> Læs mere om brugertest
>>Læs mere om responsivt webdesign

 

Design er ikke bare “farvelade”.
Design er et redskab til problemløsning.

Webudvikling & mobiludvikling

Vi udvikler løsninger til stort set alt med en skærm – heriblandt desktop, tablets og smartphones. Vi koder i udbredte webstandarder og kan godt lide open source. Vi er særligt glade for HTML5, SASS, Bootstrap, React.js, Vue.js, Node.js, Express.js, MongoDB og WordPress, men vi udvikler os naturligvis hele tiden og bruger de værktøjer, sprog og frameworks som bedst løser opgaven.

Taler vi content management har vi gennem tiden haft fingrene i Wordpress, Keystone.js, Umbraco og Drupal, Liferay, Sitecore, Episerver, Sharepoint, Lotus Notes, Plone, Typo3, Joomla, Composite, Synkron, DynamicWeb, Tangora, Ghost og en helt masse andre systemer.
>> Læs 5 gode grunde til at bruge WordPress
>> Læs mere om Umbraco CMS
>> Keystone.js CMS og applikations framework

Til videosites har vi bla. erfaring med custom løsninger bygget på Kaltura videoplatform og Arkena OVP.
>> Læs om design og udvikling af online videoløsninger

Til webshops bruger vi som regel WooCommerce, og har derudover en række samarbejdspartnere med ekspertise på andre platforme som fx Magento, uCommerce mv.
>> Se om WooCommerce er det rigtige valg til din webshop

Vi er ultranørder – med et menneskeligt ansigt.

Indholdsproduktion til web og SoMe

De fleste virksomheder er i dag medievirksomheder: Der skal laves indhold til websitet, videointerviews med direktøren, produktpræsentationer, infographics til Facebooksiden osv. osv.

I KathArt indgår vi gerne i “redaktionen” og hjælper med at producere de elementer, der løfter din digitale tilstedeværelse til nye højder.

Vi leverer bla:

Har du en webredaktion, som har det daglige ansvar for indholdet på dine websites, så deler vi også gerne ud af vores erfaringer i form af kurser eller individuelt skræddersyede undervisningsforløb.

> Læs mere om datavisualisering & content marketing

 

Fandt du ikke hvad du søgte? Eller er du i tvivl om vores kompetancer passer til dit projekt? Ring til Franz på tlf. +45 2627 4972, så finder vi hurtigt ud af det 🙂

Udliciter din indholdsproduktion til KathArt.

  Tilmeld nyhedsbrevTilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyt om digital markedsføring og design.

×