Vi designer og udvikler skræddersyede webløsninger

KathArt Interactive planlægger, designer og udvikler skræddersyede webløsninger.
Vi benytter CMS, Video platforme, Mailmarketing, CRM og ecommerce systemer til det de gør bedst, og så designer og koder vi de specialløsninger, som gør løsningen unik og anvendelig for brugerne.

Herunder kan du se eksempler på nogle af de mange specialløsninger vi har lavet.

Den digitale eksempelsamling
– Brand og sikring

Den digitale udgave af “Eksempelsamlingen om brandsikring af byggeri” er til hjælp for arkitekter og brandrådgivere, som arbejder med projektering af brandtekniske forhold.

KathArt har researchet behov, udarbejdet prototype, testet, designet og udviklet løsningen.

Madometer – Coop

Mad-O-Meter applikationen er et effektivt PR værktøj. Coop stiller relevant data til rådighed for journalister, der således selv kan gå på opdagelse i tallene og finde de tal, der passer i vinklen på historien.

Læs mere om datavisualisering

Dåserydderen – Dansk Retursystem

Dåserydderen er et undervisningsunivers til lærere og elever i skoler over hele landet. Lær hvordan dåser, plastflasker og glasflasker genanvendes i det danske retursystem.

Se mere om skolematerialer og undervisningssites

daaserydderen website

Byg din egen islagkage – Ismageriet

ismageriets webshop kan brugerne bygge deres egen islagkage og fylde deres egen literboks med forskellige typer is. Selve shoppen er baseret på et standard shopsystem (WooCommerce). De to bestillingsflows er udvikjlet specielt til ismageriet i javascript og integreret med shoppen.

Ismageriet

Green21 – værktøjer til Grønne virksomheder

Green21 er en samling af værktøjer til virksomheder som ønsker at arbejde med grøn omstilling. Ved hjælp af siden værktøjer kan de blandt andet arbejde med optimering af leverandørkæde, grønne kommunikationsplaner og ecodesign.

Spil til tidligere udsendte og deres børn – Forsvaret

Onlinespil for Forsvaret. Formålet med spillet er at skabe dialog mellem tidligere udsendte soldater – som kan have svært ved at åbne op – og deres børn.

Se mere om onlinespil

Kathrine Chmiel

Franz Berliner