Vi laver websites, der taler til din målgruppes behov og ønsker

KathArt Interactive planlægger, designer og udvikler websites, som både ser godt ud og konverterer.

Succesfuld webudvikling
starter ikke med kode

En hyppig fejl i webprojekter er at de starter forkert. Man prøver at automatisere et komplekst regelsæt ved hjælp af kode. Resultatet er stort set altid et komplekst system. Svært at bruge, vedligeholde og bygge videre på.

I KathArt er vi tilhængere af først at tage dialogen, løse problemerne, forsimple reglerne og så bygge en god løsning. Resultatet er simplere, billigere og mere effektive løsninger – som brugerne rent faktisk har lyst til at bruge.

Websites til Maryfondens projekter
Website der visualiserer madvaner til Coop

Før vi går i gang

Før vi går i gang med prototyper, design og programmering, tager vi en fælles workshop, hvor vi fastlægger formål, brugerscenarier og succeskritier for løsningen.

Vi har erfaring for at de bedste resultater opstår i et tæt samarbejde. Det sikrer den rigtige blanding af forretningsstrategiske, kommunikationsstrategiske og kreative kompetencer. Det er jer, der er eksperterne på jeres fagområde. Vi er til gengæld rigtig gode til at tilføre slutbrugerperspektiv, kreativitet, samt designe og producere de konkrete elementer, der sikrer at strategien bliver til virkelighed.

Informationsarkitektur & wireframe

Med simple streger og knapper illustrerer vi, hvordan den endelige løsning kommer til at fungere. Fordelene ved denne tilgang er blandt andet:

  • Det er lettere at tale funktionalitet, når man ikke samtidig skal forholde sig til det visuelle design
  • Det er nemt og billigt at afprøve forskellige ideer på dette stadie
  • Det sikrer, at vi efterfølgende får et effektivt design og programmeringsforløb

Website til Forenet Kredit
Website til Visit Greenland

Design

Når strukturen for sitet er på plads, kan vi dykke dybere ned i designet.  Design er ikke bare “farvelade”, men derimod et redskab til problemløsning.  Æstetik og funktion skal gå hånd i hånd – og ramme brugerne helt rigtigt.

Vi starter med at definere det overordnede udtryk, og graver os derefter mere og mere ned i detaljerne i en række iterationer.

Læs mere om Design

Website til TV2s kampagne “Opstemt”
Website for Visitfjordlandet
#Opstemt – website målrettet unge førstegangsvælgere

Valg af platform

Mange webbureauer er gift med et bestemt CMS.  Uanset kundens udfordring er svaret altid et bestemt system. I KathArt er vi fortalere for at tale funktion og formål, og så vælge den platform der passer til opgaven – medmindre du på forhånd har ønske om at vi anvender et bestemt system.

Vi har erfaring med en lang række forskellige CMS-løsninger herunder  WordPress, Keystone.js, Umbraco, Drupal, Liferay, Sitecore, Episerver, Sharepoint, Lotus Notes, Plone, Typo3, Joomla, Composite, Synkron, DynamicWeb, Tangora, Ghost og en helt masse andre systemer.

Når vi taler CMS, så er det dog meget sjældent at opgaven ikke kan løses med enten WordPress, Drupal eller Umbraco. De 3 content management systemer har også den fordel at de alle 3 er open source og nyder meget stor udbredelse.

Standard platform eller skræddersyet løsning?

Vi anvender standardsystemer, der hvor de giver værdi, men vi ser ingen grund til at forsøge at tilpasse et standardsystem til at gøre noget, som en specialudviklet løsning kunne klare bedre.  Derfor benytter vi CMS, Video platforme, Mailmarketing, CRM og ecommerce systemer til det de gør bedst, og så designer og koder vi de specialløsninger, som gør løsningen unik og anvendelig for brugerne.

Produktion af custom webapps – KathArt Interactive

Website til Visit Fjordlandet
Website til Dansk Retursystem

Undervisning i systemet

Selv den bedste løsning er ikke meget værd, hvis den ikke bliver brugt. Vi underviser  i brugen af løsningen og vi kan udarbejde manualer eller videoguides, som er tilgængelig for løsningens redaktører, når de har brug for dem. Vi laver også gerne supportaftaler.

Optimering og tilpasning

For at sikre at brugerne gør, hvad du vil have dem til på dit site, kan der være brug for løbende at optimere sitets sider og flows. Vi kan overvåge sitet og løbende foreslå forbedringer, der sikrer at sitet bliver ved med at performe som det skal.

Hosting & serviceaftaler

Vi kan stå for hosting, overvågning og sikkerhedsopdatering af din løsning.  Dog kun for løsninger vi selv har lavet. Kontakt os og så sammensætter vi den rigtige løsning til dig.