Visit Greenland fik fokus tilbage på indhold og kreativitet

Se, hvordan KathArt har hjulpet Visit Greenland med at skære ned på udgiften til eksterne leverandører og insource mange af de sjove arbejdsopgaver. Derved kunne de skifte fokus fra systemdrift til planlægning og produktion af spændende indhold.

Fra komplekst til simpelt

Visit Greenland havde over lang tid fået bygget en stor og kompleks webplatform. Så kompleks, at den var dyr at vedligeholde og omstændig at arbejde med.

I tæt samarbejde med KathArt Interactive blev der lavet en ny strategi for Visit Greenlands digitale univers.

Målet var at komme væk fra den låste platform og over på en løsning, som kunne bringe glæden ved at arbejde med indhold tilbage, og som kunne understøtte et setup, hvor flere opgaver kunne håndteres inhouse i Visit Greenland.

Se og hør Filip fortælle om processen i videoindslaget ovenfor.

En levende designmanual

Når man insourcer designopgaver, så er der en fare for at niveauet falder, og brandets udtryk svækkes.

For at undgå det udarbejdede KathArt Interactive i samarbejde med Visit Greenland et stærkt visuelt udtryk, skabeloner og elementer, samt en overordnet designmanual, som udstikker rammerne for udtrykket.

Se mere om KathArts tilgang til design

Brugervenlighed i centrum

KathArt Interactive hjælper med løbende test og tilpasning af Visit Greenlands websites, så brugervenligheden hele tiden er i top.

Det sker både gennem analyse af kvantitative data fra Google Analytics, samt via kvalitative brugertest.

På baggrund af disse tests, udarbejder KathArts UX eksperter løsninger, som Visit Greenland enten selv implementerer – eller som vi hjælper med at implementere på sitet.

Standardsystem til det simple – custom kode til det komplekse

I KathArt er vi ikke for fine til at anvende standardsystemer, der hvor de giver værdi. Vi ser omvendt ingen grund til at forsøge at tilpasse et standardsystem til at gøre noget, som en specialudviklet løsning kunne klare bedre.

Ved at benytte WordPress til den almindelige CMS funktionalitet på Visit Greenland websites, er der sparet mange penge i forhold til at bygge det samme på mere avancerede platforme.

De ting, som WordPress ikke kan håndtere, er løst med specialudviklede web-apps eller integrationer.

Se mere om udvikling af websites

Hurtig reaktion på begivenheder i verden

Den simplere platform og nye værktøjer gør det muligt for Visit Greenland at reagere lynhurtigt på begivenheder ude i verden.

En hurtig reaktion på Trumps ønske om at købe Grønland resulterede i hundredetusindevis af ekstra besøgende på få dage.

Vil du have et simplere setup og insource flere opgaver? KathArt kan hjælpe.

Strategi

Vi kan hjælpe med den digitale strategi og løbende rådgivning.

KathArt består af et af landets mest erfarne digitale teams. Vore medarbejdere har årtiers erfaring i brugertest, strategi, IA, design, udvikling og projektledelse af digitale projekter- med akkumuleret erfaring og viden fra tusindvis af digitale projekter.

Design

Vi sikrer et højt niveau på design.

Design er ikke bare “farvelade”, men derimod et redskab til problemløsning. Udfordringen, som designet skal bidrage til at løse, kan fx være at gøre et interface nemt at forstå for brugerne, at give brugeren en bestemt opfattelse af din virksomhed, at uddanne brugerne – eller noget helt fjerde.

Læs mere om vores tilgang til design

Udvikling

Succesfuld webudvikling starter meget sjældent med kode. Det starter med god planlægning. Resultatet er som regel simplere løsninger, som er nemmere at arbejde med, vedligeholde og optimere på løbende.

Læs mere om vores tilgang til udvikling af websites

Læs mere om skræddersyede webapps

Undervisning og indhold

Vore medarbejdere er rutinerede og dygtige undervisere, som kan hjælpe med at opkvalificere jeres medarbejdere til selv at varetage en lang række indholdsopgaver.

Vi indgår også gerne i “redaktionen” og hjælper med at producere indhold i form af infografik, illustrationer, beregnere, interaktive datavisualiseringer, videointerviews, animation, onlinespil, podcasts, tutorials mv.

Optimering

Vi kan stå for hosting, overvågning og sikkerhedsopdatering af din løsning, så du får ro til at fokusere på mere interessante ting.

Vi kan løbende overvåge og konverteringsoptimere på sitet.