Design og udvikling af webshops der gør din hverdag lettere og booster dit salg

Vores løsninger spænder fra almindelige webshops bygget på standardsystemer, til fuldstændig skræddersyede specialløsninger.

Vi hjælper dig hele vejen i mål

Vi kan hjælpe dig igennem alle faser af processen inkl.:

  • Planlægning af shoppens struktur (Informations arkitektur)
  • Design af shoppens templates og specialelementer (UI & webdesign)
  • Implementering af shoppen i shopplatform eller udvikling af custom platform
  • Integration til andre systemer fx Finans, Lager og Fragt.
  • Tracking og Konverteringsoptimering

Hvis du allerede har en shop, eller selv vil varetage dele af opgaven inhouse, kan vi nøjes med at stå for de opgaver, som du gerne vil have hjælp til.

Eller ring til Franz Berliner på tlf. 2627 4972

Working with KathArt has been the best experience I’ve had in 25 years of using Danish ad agencies, web bureaus, PR companies and marketing consultancies. KathArt are always responsive and eager to go the extra mile to help us achieve our goals. They have literally decades of experience, expertise and creativity, and a great network of partners in all sorts of disciplines – plus they are very fair and transparent about their pricing. Can’t recommend them enough.

Christopher Lind Arlaud
VP Marketing, Xena Networks

Ismageriets webshop er en vigtig salgskanal

Fra oprindeligt at være et add-on til de fysiske butikker har Ismageriet webshop udviklet sig til at være en helt central salgskanal.

Det er i webshoppen kunder bestiller take-out-ordrer, bygger deres egne islagkager, fylder literbokse med selvvalgte is varianter og booker isdiske og isbiler til fester.

Ismageriets webshop er bygget på WooCommerce med javascript webapps til specialflows. Shoppen er Integreret med Integreat order management system, som binder shoppen sammen med kasseapparater i butikkerne, lagersystem og stregkodescannere, samt Economic regnskabsprogram.

Xena Flex holder styr på brugernes softwarelicenser

Xena Networks leverer hardware og software til test af netværk. Løsningerne kan købes i en lang række varianter og konfigurationer. KathArt Interactive har udviklet en specialudviklet ecommerce løsning, som gør brugerne i stand til at købe og administrere licenser online.

Løsningen er bygget på en Javascript stack, MongoDB og Stripe til betaling.

Mary Fonden sælger kurser og læringsmateriale online

KathArt har bygget kombineret website og webshop til H.K.H Kronprinsesse Marys Fond (Mary Fonden).

Webshoppen gør det muligt for Mary Fonden at sælgerlæringsmateriale (både online og fysisk), adgang til læringsportaler, samt kurser og foredrag til vuggestuer, børnehaver og skoler i hele landet.

Løsningen er baseret på WordPress, WooCommerce og Algolia instant search og filtrering. Der er integrationer til Webshipper (fragt) og Economic, samt STILs register over institutioner.

Undervisning i systemet

Selv den bedste løsning er ikke meget værd, hvis den ikke bliver brugt. Vi underviser i brugen af løsningen og vi kan udarbejde manualer eller videoguides, som er tilgængelig for løsningens redaktører, når de har brug for dem. Vi laver også gerne supportaftaler.

Optimering og tilpasning

For at sikre at brugerne gør, hvad du vil have dem til på dit site, kan der være brug for løbende at optimere sitets sider og flows. Vi kan overvåge sitet og løbende foreslå forbedringer, der sikrer at sitet bliver ved med at performe som det skal.

Hosting & serviceaftaler

Vi kan stå for hosting, overvågning og sikkerhedsopdatering af din løsning.  Dog kun for løsninger vi selv har lavet. Kontakt os og så sammensætter vi den rigtige løsning til dig.