Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA)

Et af nordens bedste arkitektwebsites

KathArt interactive designer nyt website til Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA) var ikke tilfredse med deres eksisterende website. De syntes ikke at sitet udtrykte den rigtige kombination af kreativitet og professionalisme og havde desuden en række tekniske problemer med det eksisterende site.

På baggrund af en workshops med ledelsen i VLA, research, brugerinddragelse og analyse udarbejdede KathArt Interactive et konceptoplæg med en række anbefalinger til det nye site, både hvad angik indhold, struktur, design og teknik.

Helt overordnet blev der arbejdet med en bedre sammenhæng mellem påstande og beviser, en bedre procesdokumentation i forhold til projekterne, en ny inddeling af kompetencer og generelt en struktur, der bedre understøttede beslutningsprocessen hos potentielle kunder.

VLA website VLA website VLA website

 

På designsiden blev der arbejdet med at sikre en kombination af det kreative, stabile og professionelle med hensyntagen til en luftig skandinavisk designtradition. På den tekniske side blev der arbejdet med udvikling af systemer, der gør det nemt, hurtigt og effektivt at tilføje nye projekter, uden at det går ud over designfriheden i systemet.

http://www.vla.dk/

 

KathArt gennemførte i samarbejde med VLA projektet på ca. 2 måneder.

Samarbejdet omkring vores nye site var karakteristisk ved, at der blev fokuseret på løsning af opgaven. Sitet er blevet godt modtaget og er sidenhen blevet udvalgt som et af Nordens bedste arkitektsites i det toneangivende magasin Forum AID. KathArt er uprætentiøse, kompetente og fokuserede og vi vil bestemt benytte dem i fremtiden.

Søren Daugbjerg
Arkitekt, Adm. Dir., Partner

 

Del via:

Kathrine Chmiel

Franz Berliner


Aliens and rocket on planet