Hofteatret

Gå på opdagelse i Hofteatrets historie

Nu kan du selv gå på opdagelse i Hofteatrets historie i perioden 1767-1922. KathArt har bygget website til Hofteatret, hvor du kan søge på perioder, emner og katalogiseringer.

Teatermuseet i Hofteatret har fået en digital platform, hvor du kan søge på perioder, emner og katalogiseringer. Du kan selvfølgelig også gennemføre en almindelig fritekstsøgning på platformen

https://hofteatretshistorie.dk/

Mange øjenvidner har efterladt sig publicerede, såvel som upublicerede kilder om deres oplevelser i Hofteatret. Det kan være breve, dagbøger, erindringer, avisreportager og meget andet. En del kilder findes i samlingerne på Teatermuseet i Hofteatret, men også i en række andre arkiver og museale samlinger. Disse kilder findes i tusindvis. Det er alle disse kilder, som museet er ved at samle på den digitale platform www.hofteatretshistorie.dk, Der er fri adgang til platformen, og det er nemt, hvad enten man sidder med en computer, en tablet smartphone eller lignende. Den digitale platform rummer også en stærk billedside med interiørbilleder fra HofteatretDel via:

Kathrine Chmiel

Franz Berliner


Aliens and rocket on planet