Banner-spil

Oddset (Danske Spil) var på udkig efter en ny måde at annoncere online på. Frem for traditionel bannerannoncering ville de gerne lave et banner, der i højere grad var interaktivt og gav brugeren en oplevelse.

KathArt Interactive udviklede et flashbanner, som indeholdt et spil, der spilles direkte i banneret. Banneret kørte på Ekstra Bladets og BT’s online portaler i forbindelse med Tour de France.

Udfordringen i spillet er, at du som cykelrytter skal klare dig igennem dagens Tour de France-etape. Du træder i pedalerne ved henholdsvis at trykke på 1 og 2 på tastaturet, samtidig skal du undgå forhindringer og andre ryttere på vejen. Undervejs tjenes der point op.

Halvvejs gennem spillet bliver du bedt om at satse på dig selv i bedste Oddset-stil. Du har dine point at spille for. Satser du dem alle, har du chance for at fordoble eller tredoble pointtallet, hvis du klarer dig godt i resten af spillet. På denne måde trænes brugerne i princippet i Oddset.

Når spillet er gennemført, bliver du gratuleret med satsningen og resultatet, og du bliver herefter sendt videre over på Oddsets hjemmeside, hvor der kan spilles om rigtige penge.

DanskeSpil-tour02

DanskeSpil-tour03