For DR har KathArt Interactive udviklet en kombineret podcast player og spil til radioprogrammet De Sorte Spejdere med Anders Breinholdt og Anders Lund Madsen.

Mens du cruiser rundt i din Hyundai og lytter til radioprogrammet “De Sorte Spejdere” bliver du mødt af en række udfordringer, såsom at køre Klaus Riskær på Lux, samle Susan K op i byen eller køre misser over. Klarer du tilstrækkeligt mange udfordringer bliver du belønnet med en bedre bil.

Dine biler er imidlertidig ikke helt almindelige. De kører ikke på benzin, men på kendis egoer. På din vej møder du kendis’er som B.S & Bubber, The Storm, Line & Ole, Dennis Knudsen og mange andre.

Du kan hele tiden følge med i din placering i forhold til spillets andre deltagere på en live opdateret highscoreliste. Kasper fra Thy, Anders Lund Madsen, Anders Breinholdt, Filosoffen og Gry deltager selvfølgelig allesammen i spillet, så du hele tiden kan se hvor godt du klarer dig i forhold til dem.

DR-DeSorteSpejdere02

Klarer du en bonusudfordring bliver du belønnet med Skipperrogn og får 100.000 ekstra point… Men tag dig i agt! Spillere med rogn er jaget vildt! Der er nemlig kun 10 Skipperrogn i hele spillet og vinder du én kan du selv vælge hvem du vil tage den fra.

Spillet er open ended. Hvilket vil sige at du kører på en uendelig bane. Hvis du ikke har lyst til at samle udfordringer kan du også bare nyde radioprogrammet, mens du kører dig en lang tur.

God fornøjelse!