Vil du vide hvilke firmaer der besøger din hjemmeside?

Din virksomhed har et website. Du ved der kommer potentielle kunder ind på sitet, men du aner ikke hvem de er.

Du bruger måske også penge på Adwords. Du kan se at brugerne klikker sig ind på dit website, men de tager ikke det sidste skridt og ringer til dig.

Ville det ikke være rart at vide hvilke firmaer der besøger din side, så du kan bruge det i salgsarbejdet?

Snitcher – ubegrænsede leads pr. måned

Der findes flere forskellige løsninger til leadtracking på markedet. De fleste af dem har en prismodel, hvor man betaler en månedlig pris, som varierer alt efter hvor mange månedlige leads du har brug for. Den “gamle” spiller på markedet – Leadfeeder – tager fx ca. 400 kr. pr- måned for max. 200 månedlige leads.

Det vi elsker ved Snitcher er, at du i alle pakkerne får ubegrænsede månedlige leads.  Og så koster det under halvdelen af hvad Leadfeeder koster pr. måned, nemlig ca. 195 kr. for et website med ubegrænsede leads.

Hvis du har brug for en simpel løsning, til at se hvilke firmaer der besøger din side, og hvilke sider de ser, så er der faktisk ikke så meget at tænke over: Snitcher er løsningen. Bemærk dog at prisen er pr. website, så har du mange forskellige websites, så betaler du for hvert site.

Hvis du vil prøve det af, så er der en 30 dages gratis trial version. Klik på linket herunder og derefter på “Start Free”. Derefter giver du det adgang til din Google Analytics konto, hvorefter du får en liste over firmaer der besøger din hjemmeside.

>> Klik her for at starte din gratis prøveperiode