JavaScript udviklingsbureau i København

Hvis du leder efter en javascriptudvikler eller javascript konsulent til dit næste webprojekt, så er du landet det rigtige sted.

I KathArt Interactive laver vi custom-udvikling baseret på vue.js, node.js og mongodb. Vi har blandt andet lavet javascript udvikling for Coop, Visit Greenland, Maryfonden, Dansk Retursystem og mange flere. Du kan se eksempler på vores arbejde her:
https://www.kathart.dk/cases/

Vores vue.js udviklere har arbejdet med mange forskellige frameworks, som fx React.js og Angular, men er særligt glade for vue.js fordi det giver vores kunder en god balance mellem fleksibilitet og hastighed i udviklingen af projekterne.

Vores JavaScript udviklere er særligt skarpe når det gælder frontend udvikling i vue.js. Derfor arbejder vi ofte med at udvikle frontends op imod eksisterende REST API eller Graphql.

I de tilfælde hvor vi selv udvikler backenden til løsningerne er det som regel baseret på node.js og MongoDB. Så du behøver ikke din egen node.js-udvikler eller MongoDB udvikler for at komme videre med dit projekt.

Læs mere om udvikling af javascript baserede Webapps:
https://www.kathart.dk/custom-webapps/

Læs mere om udvikling af vue.js baserede datavisualiseringsløsninger:
https://www.kathart.dk/datavisualisering/

Se mere om javascript baserede onlinespil:
https://www.kathart.dk/onlinespil/

Hvis du vil have en snak for at afklare om vi er de rigtig til at hjælpe dig med udvikling af din javascript baserede løsning, så kontakt Franz Berliner

Se kontaktinfo her:
https://www.kathart.dk/kontakt/

Job som JavaScript udvikler i KathArt

Er du jobsøgende javascript udvikler, vue.js udvikler, node.js udvikler eller MongoDB konsulent på jagt efter et job, så se om der skulle være et ledigt job på
https://www.kathart.dk/job