WordPress hosting & vedligehold

Vi hjælper dig med at overvåge og vedligeholde dit WordPress website.
Vi kan sammensætte en pakke, som passer til dit site. Nedenfor kan du se eksempler på sammensætning af hosting og vedligeholdelsesaftaler.

Hosting beregner

Det med småt

Udgifter til kommercielle WordPress plugins eller abonnement på eksterne systemer afholdes af dig.

KathArt hoster hjemmesider og webapps. Vi hoster og supporterer ikke mailservere ( Google Gsuite eller Microsoft Office 365 / Exchange Online leverer gode firma-mailløsninger).

Hvis vi skal flytte et eksisterende WordPress website til vores hosting har vi brug for loginoplysninger til: WordPress (brugernavn/password til en bruger med Adminisrator rettigheder). FTP/sFTP (server, brugernavn og password), MySQL databasen (server, brugernavn og password).

Som udgangspunkt lader vi DNS (altså dit domæne) køre videre hvor det er. For at pege domænet på den nye server skal du enten give os adgang til dit DNS kontrolpanel eller selv opsætte de nødvendige DNS records (vi sender instruktion når hotellet er oprettet).

Der kan være situationer hvor en ekstern pluginudvikler, theme udvikler eller wordpress core gruppen udgiver en opdatering, som ikke er kompatibel med løsningen uden omfattende tilpasning. I en sådan situation orienterer vi jer og giver et estimat på tilpasningen, hvorefter i kan vælge om der skal opdateres eller om løsningen bevares på den eksisterende version af plugins/themes/wordpress.

KathArts generelle forretningsbetingelser er gældende for alt samhandel med KathArt Interactive. Du finder dem her: https://www.kathart.dk/jura/forretningsbetingelser/

Alle priser er excl. moms.