WordPress hosting

KathArt Interactive tilbyder hosting, serviceaftaler, samt diverse tilkøb til løsninger som vi selv har udviklet. Formularen her bruges til at indsamle den information, som vi har brug for når vi opretter aftalerne.

Du accepterer ved indsendelse af formularen at vi må opbevare den data du har sendt, samt bruge den i forbindelse med fakturering og kommunikation omkring aftalerne.

Domæne


Vælg abonnementer


Kontakt og faktureringsoplysninger


Firma adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det med småt

KathArt hoster hjemmesider og webapps. Vi hoster og supporterer ikke mailservere.

( Google Gsuite eller Microsoft Office 365 / Exchange Online leverer gode firma-mailløsninger).

Hvis vi skal flytte et eksisterende WordPress website til vores hosting har vi brug for loginoplysninger til: WordPress (brugernavn/password til en bruger med Adminisrator rettigheder). FTP/sFTP (server, brugernavn og password), MySQL databasen (server, brugernavn og password).

Som udgangspunkt lader vi DNS (altså dit domæne) køre videre hvor det er. For at pege domænet på den nye server skal du enten give os adgang til dit DNS kontrolpanel eller selv opsætte de nødvendige DNS records (vi sender instruktion når hotellet er oprettet).

Der kan være situationer hvor en ekstern pluginudvikler, theme udvikler eller wordpress core gruppen udgiver en opdatering, som ikke er kompatibel med løsningen uden omfattende tilpasning. I en sådan situation orienterer vi jer og giver et estimat på tilpasningen, hvorefter i kan vælge om der skal opdateres eller om løsningen bevares på den eksisterende version af plugins/themes/wordpress.

KathArts generelle forretningsbetingelser er gældende for alt samhandel med KathArt.

Alle priser er excl. moms.