Oddset (Danske Spil)

Tour de france

Oddset (Danske Spil) var på udkig efter en ny måde at annoncere online på. Frem for traditionel bannerannoncering ville de gerne lave et banner, der i højere grad var interaktivt og gav brugeren en oplevelse.

KathArt Interactive udviklede et banner, som indeholdt et spil, der spilles direkte i banneret. Banneret kørte på Ekstra Bladets og BT’s online portaler i forbindelse med Tour de France.

Udfordringen i spillet er, at du som cykelrytter skal klare dig igennem dagens Tour de France-etape. Du træder i pedalerne ved henholdsvis at trykke på 1 og 2 på tastaturet, samtidig skal du undgå forhindringer og andre ryttere på vejen. Undervejs tjenes der point op.

Tour de France Banner Tour de France Banner

Halvvejs gennem spillet bliver du bedt om at satse på dig selv i bedste Oddset-stil. Du har dine point at spille for. Satser du dem alle, har du chance for at fordoble eller tredoble pointtallet, hvis du klarer dig godt i resten af spillet. På denne måde trænes brugerne i princippet i Oddset.

Når spillet er gennemført, bliver du gratuleret med satsningen og resultatet, og du bliver herefter sendt videre over på Oddsets hjemmeside, hvor der kan spilles om rigtige penge.

Del via:

Kathrine Chmiel

Franz Berliner


Aliens and rocket on planet