• skoven i skolen

Skoven i skolen

Skoven i Skolen rummer over 3.000 artikler om udeskole undervisning og benyttes dagligt af tusindvis af lærere overalt i landet.

skoven i skolen skoven i skolen

Skoven i skolen

Dansk Skovforening driver websitet Skoven-i-Skolen.dk. Sitet rummer flere tusinde artikler, materialer og undervisningsforløb. Over 50.000 elever og lærere besøger hver måned sitet for at finde inspiration til undervisning, læse om naturen, finde billeder, kopiark og materialer, slå op i leksikonnet og meget mere.

Efter en pitchrunde vandt KathArt opgaven med at lave en ny version af sitet.

I fælleskab med Dansk Skovforening blev der afholdt fokusgrupper med lærere og elever. Der blev afholdt workshops og der blev indhentet input fra pædagogiske eksperter. Med konceptet på plads blev der herefter udarbejdet en omfattende wireframe, konceptdesign, detaljedesign og til sidst blev websitet implementeret i Drupal.

Sitet tilbyder brugerne lige dele inspiration og effektivt søgeværktøj, men indeholder også mulighed for at brugerne kan bidrage med egne undervisningsforløb, uploade arrangementer, sætte events på google maps kort, få inspiration til undervisning året rundt gennem årstidshjulet, gå på opdagelse i foto og film, følge med i aktuelle kampagner, læse og bidrage på blogs, kommentere via Facebook, søge viden i leksikonnet og meget mere.

Illustrationer af Rasmus Klit.

Besøg sitet her: www.skoven-i-skolen.dk