Mary Fonden

Digital årsrapport giver bedre arbejdsproces og reducerer miljøbelastning

KathArt Interactive har hjulpet Mary Fonden med at skifte tryksag ud med online årsrapport. Det årlige arbejde med årsrapporten er blevet nemmere, billigere og mere fleksibelt.

Vi har hjulpet Mary Fonden med at eliminere den langtrukne og kedelige proces det kan være at lave en trykt årsrapport. I stedet har Mary Fonden nu en platform som gør det muligt nemt at publicere en gennemarbejdet og indbydende årsrapport online.

En digital årsrapport har mange fordele i forhold til en trykt. For det første er den nemmere at tilgå og dele med interessenter, kunder, medarbejdere og andre. For det andet er den mere miljøvenlig, da den sparer papir, blæk og transport. For det tredje er den mere fleksibel og dynamisk, da den kan indeholde interaktive elementer, videoer, animationer og links. En digital årsrapport kan også opdateres løbende, hvis der sker ændringer i virksomhedens situation eller resultater. En digital årsrapport er altså en moderne og effektiv måde at kommunikere virksomhedens værdier, visioner og præstationer på.

https://www.maryfonden.dk/aarsberetning/aarsberetning-2022/

Del via:

Kathrine Chmiel

Franz Berliner


Aliens and rocket on planet