Ismageriet

Ismageriet – fra lille butik til kæde med millionomsætning

KathArt Interactive designede og programmerede e-commerce løsningen som fulgte Ismageriet gennem 10 års vækstrejse.

Ismageriet er en dansk kæde af isbutikker, der har specialiseret sig i at lave håndlavede is med friske og naturlige ingredienser. Ismageriet blev grundlagt på Amager i et Villahus på Kongelundsvej. Siden er virksomheden vokset til at består af en kæde af butikker i Københavnsområdet. En helt central ingrediens i Ismageriets drift er firmaets hjemmeside, som er indgangen til bestillinger og booking af afhentningstidspunkter.

KathArt har været med på Ismageriet vækstrejse i over et årti, og fra at webshoppen var et add’on til Ismageriets fysiske butik til nu at være en helt central del af forretningen. Under corona-krisen var Webshoppen og bookingsystemet det der gjorde at Ismageriets kunder stadig kunne afhente is i pre-bookede timeslots uden fare for støde ind i andre kunder.

Webshoppen giver mulighed for at kunderne kan bygge islagkager og fylde literbokse med præcis de isvarianter de ønsker.

KathArt har designet, implementeret og udvidet webshoppen af flere omgange, tilføjet special funktionalitet, hjulpet med integrationer til ERP system, samt fungeret som sparringspartner, både i forhold til teknisk, men også i forhold til hjælp med insourcing.

Ismageriet Ismageriet Ismageriet

Del via:

Kathrine Chmiel

Franz Berliner


Aliens and rocket on planet