• FoodTV website

FoodTV (Metronome)

FoodTV.dk er en online TV service for hele familien. Løsningen er bygget på Kaltura Video Platform med en custom React.js frontend, samt WordPress blog og opskrifts-cms

www.foodtv.dk

FoodTV er TV på nettet

FoodTV er TV på nettet – bugnende fulgt af udsendelser om mad i hverdagen. Du kan følge kokken Nicolai Tram og gæster, når der gives gode råd til madpakken, grilltips, Mad på 20 minutter og scoreretter. Du kan se indslag med kendte danskere, der laver der favoritretter – og du kan lave mad derhjemme til liveudsendelser på Facebook.

KathArt Interactive, IMG_Play og Marlene Hald har bygget FoodTV løsningen, så Metronome Productions har den perfekte platform til levering af medrivende og velproduceret indhold.

KathArt har fungeret som digitalrådgivere, interfacedesignere og udviklere, og har udviklet frontend til foodtv.dk samt opskriftsfunktionalitet, nyhedsbrev og blog site.

IMG_Play har leveret rådgivning og hostet Kaltura video cms, mens Marlene har lavet identitetsdesign.

FoodTV blev shortlistet ved Lovie Awards 2016

Teknikken bag FoodTV

FoodTV er baseret på videoplatformen Kaltura. Ovenpå Kaltura API’et har vi bygget en custom React.js baseret frontend. Opskriftsfunktionaliteten benytter WordPress som administration. Herfra trækkes data ud i react.js frontenden. FoodTV bloggen er bygget i WordPress, mens mailmarketing er baseret på Mailchimp.

Løsningen er naturligvis designet responsive, så den fungerer lige godt på mobil, tablet og desktops.