Finansrådet

Finansrådet

KathArt Interactive blev i konkurrence med en række bureauer valgt til at stå for rådgivning, design og udvikling af nyt website til Finansrådet.

Som platform blev Umbraco CMS valgt. Umbraco er et meget velfungerende og skalerbart CMS, som perfekt matcher behovet for fleksibel udvikling og skalerbarhed, samtidig med at det er nemt at bruge for de mange redaktører der dagligt opdaterer sitet.

Derudover er der udviklet en række webapplikationer, som dynamisk opdateres med rentetsatser, fusioner mv.

Nyheder, pressemeddelelser, høringssvar mv. er tilknyttet en række tags, så det er nemt for brugerne hurtigt at finde frem til relevant information, samt at vælge præcis hvilke stofområder man ønsker at se.

Der er både i design og funktionalitet lagt vægt på at skabe et indbydende, brugbart og relevant site, der på samme tid er faktuelt, tilgængeligt og lækkert.

Processen bestod af workshops og ideudvikling, udarbejdelse af wireframe over struktur og funktionalitet på sitet, designworkshops, udarbejdelse af gennemgående design, design og udvikling af flashapplikationer og templates, samt implementering og udvikling af specialfunktionalitet i Umbraco CMS.

Samarbejdet med KathArt er et af de bedste jeg har haft i mine 10 år på arbejdsmarkedet. Vi er utrolig tilfredse og glade for løsningen

Tanja Grønwall
Finansrådet

Del via:

Kathrine Chmiel

Franz Berliner


Aliens and rocket on planet