Camp Dannebrog

Formålet med spillet er at skabe dialog mellem tidligere udsendte soldater og deres børn. Spillet er en konversationsstarter.

Camp Dannebrog

Ideen er at give børn og voksne noget konkret at mødes om, som kan sætte gang i samtalen om livet som soldat. Det giver børnene en situation der kan bruges til at få vendt nogle af alle de tanker der kan opstå når mor eller far er udsendt til et farligt sted.

Børnene får gennem spillene bl.a. mulighed for at undersøge de forskellige facetter af livet på basen – og kan blandt andet opleve, at arbejdet også inkluderer almindelige gøremål som f.eks. reparation af punkteret bilhjul – og hjælp til lokalbefolkningen.

I spillet bliver børnene belønnet for deres gode aktioner med stjerner – og en rasende oberst gør dem opmærksom på slendrian…

Det er muligt at dele fremgang og medaljer med vennerne på Facebook.

Selv at overnatte i Camp Dannebrog er underholdende. Når mørket falder på er der en række opgaver der skal løses. Stryg flaget, tag en nattevagt i tårnet og tæl får i sovebarakken.

Afslutningsvis evalueres din indsats i spillet af den karikeret sure befalingsmand, hvorefter der er mulighed for at dele på Facebook.

Del via:

Kathrine Chmiel

Franz Berliner


Aliens and rocket on planet