Brugervenlighedstjek – Vi tester om brugervenligheden på dit website kan forbedres

Kan brugerne finde rundt på dit website? Er navigationen nem og forståelig for brugerne? Møder de forhindringer, der gør at de ikke besøger de sider du gerne vil have dem hen på?

KathArt Interactives usability eksperter har 2 årtiers erfaring med at designe brugervenlige webløsninger, samt analysere og optimere webløsninger.

Ud over selv at designe brugervenlige løsninger arbejder vi som usabilitykonsulenter for virksomheder, offenlige institutioner og NGO’er, som gerne vil have et eksternt tjek af brugervenligheden på deres websites.

Brugervenlighedstjek pakken

  • Vi holder et onlinemøde af ca. 1 times varighed hvor vi får info om jeres målgrupper og hvad i gerne vil have dem til at gøre på websitet, samt hvilke problemer i evt. oplever på sitet nu. Vi aftaler hvilke flows der er vigtige at undersøge (2 timer incl. forberedelse)
  • Vi sætter et tracking script på websitet, som gør det muligt at se hvad brugerne foretager sig gennem heatmaps og skærmoptagelser.
  • Når der er indsamlet tilstrækkeligt med data fra besøgende gennemser vi materialet med fokus på de flows vi har aftalt og forbedringensmuligheder (4 timer)
  • Ud over de indsamlede data laver en af vores usability eksperter et usablityreview af de relevante flows på websitet (8 timer)
  • Vi præsenterer udfordringerne og forslag til løsningsmuligheder for jer på enten et onlinemøde eller møde på vores kontor i København (2 timer incl. forberedelse)

I alt = 17.600 kr. + moms.

Kontakt os

Vil du vide mere, så kontakt os her

Det med småt

KathArts generelle forretningsbetingelser https://www.kathart.dk/jura/forretningsbetingelser/ er gældende for alt samhandel med KathArt.

Alle priser er excl. moms.