1. Du sparer penge
Det tager som regel kortere tid at implementere et site i WordPress, end det gør i mange andre systemer. Det skyldes især et simpelt setup og gode muligheder for at designe, kode og implementere skabeloner (themes), som passer perfekt til din virksomhed eller organisation.

2. Der findes masser af gode WordPressmoduler
Der er udviklet et hav af moduler til WordPress, og der kommer hele tiden flere til. Det betyder, at der er en god chance for, at en del af funktionaliteten til dit website, allerede eksisterer i form af et plug-in. Det betyder, at der kan spares penge til specialudvikling.

3. WordPress bliver opdateret hele tiden
Wordpress har et meget stærkt community, og det bliver opdateret hele tiden. Der kommer nye versioner, sikkerhedsopdateringer etc. Det sikrer at din WordPress hjemmeside relativt nemt kan opdateres løbende.

4. Det er nemt at sætte et søgemaskine venligt website op i WordPress
Wordpress er nemt at arbejde med når det kommer til søgemaskineoptimering (SEO). Det er – så at sige – tænkt til at være søgemaskinevenligt fra starten. I tilgift findes en række gode SEO moduler, som gør en del af arbejdet for dig.

5. Det er simpelt og ligetil at vedligeholde dit website og opdatere sit indhold
De fleste forstår meget hurtigt hvordan de bruger WordPress. Det er nemt og ligetil at oprette forskellige brugere til webredaktørerne i din virksomhed, så de kan opdatere og vedligeholde indholdet på dit website.

 

Er WordPress et CMS?

Mange opfatter WordPress som et simpelt blogging værktøj, og det var også sådan det startede, men gennem tiden har WordPress udviklet sig fra en bloggingplatform til et modent og stærkt Content Management System, og det vil udvikle sig endnu mere i den retning. Folkene bag WordPress har for nyligt annonceret, at WordPress i fremtiden vil udvikle sig mod at være en app-platform.

 

Hvor mange bruger WordPress?

De seneste tal viser ,at omtrent 18% af alle websites på Internettet, er bygget i WordPress. Det er alligevel en sjat!

Fordelen for dig der vælger WordPress, er at du er ret sikker på, at du altid vil kunne finde både designere, SEO folk og udviklere, som har erfaring med WordPress. Det stiller dig friere i forhold til leverandørvalg – eller måske senere insourcing af udviklingen.

 

Hvad koster et WordPress site?

Selve WordPress systemet er ganske gratis. Og det er Open Source, så hele kildekoden er tilgængelig.
Der findes endvidere rigtig mange moduler som er gratis eller meget billige, så du betaler faktisk kun for selve planlægningen, designet og programmeringen af din hjemmeside.

Når dit WordPress site er færdigt, kan du enten få det hostet hos os ,eller du kan vælge én af de mange forskellige hostingudbydere/webhoteller som udbyder hosting af WordPress løsninger.

“ja, ja – det er fint nok, men hvad koster det?” Spørger du sikkert. KathArt Interactive er eksperter i brugerfladedesign. I at lave hjemmesider der rammer din målgruppe lige mellem øjnene, og får dem til at gøre det du vi have dem til. Vi betragter design og usability, som et middel til at nå det mål. For at kunne det skal vi sætte os godt ind i din målgruppe før vi kaster os ud i en design eller programmeringsfase. KathArt har lavet websites på stort set alle niveauer mellem 35.000 kr. og op til projekter der strakte sig over flere år med tusindevis af timer.

 

Få et tilbud på dit WordPress website

Ring til Franz på tlf. 26274972 eller Kathrine på tlf. 7020 2329 hvis du vil have et tilbud på design og programmering af dit WordPress website. Er du ikke til WordPress, så laver vi også sites i bla. Umbraco CMS og Drupal.