KathArt Interactive har udviklet en lang række websites i Umbraco CMS. Flere af dem har vundet internationale priser for design og funktionalitet. Læs mere nedenfor om hvor mange der bruger Umbraco, integration til andre systemer, hostingsetup mv. Her er først et par eksempler på Umbraco websites:

Greenland.com Frontpage
Greenland.com website, bygget i Umbraco CMS. Gør brug for integrationer til Google maps med custom overlay, Youtube/vimeo integration, vejrwidgets og meget mere. Har vundet Webby Award People Choice, Lovie Award og CSS Design Award for kombinationen af design og teknik. Se sitet her: www.greenland.com

Big Arctic Five i Umbraco CMS
Big Arctic Five website, bygget i Umbraco CMS. Fokus på full size video, typografi mv. Indeholder desuden specialbygget funktionalitet til Quiz. Fungerer som landingpage for mailmarketing kampagne. Udvalgt som Webby Honoree i 2013. Besøg sitet: www.bigarcticfive.com

Green21 Forside
Green21.dk website. Består af en række specialbyggede funktionalitet, som miniapps og udregnere, benchmarking mv. Se det her: www.green21.dk

 

Hvor udbredt er Umbraco?

Der er ca. 110.000 aktive Umbraco løsninger kørende lige nu. Det er ikke så mange i forhold til WordPress eller Drupal, som kan bryste sig af millionvis af installationer, men det er det hurtigst voksende Open Source CMS bygget på Microsofts .net platform, og det har et stort og meget aktivt community bag sig – ikke mindst i Danmark, hvor systemet stammer fra.

 

Hvad koster det?

Umbraco er open source og ganske gratis. Du kan hente koden fra www.umbraco.com og gå i gang med det samme. Derudover findes der et voksende antal moduler til Umbraco. Nogle gratis, andre skal der betales lidt for.

 

Hvem bruger Umbraco?

Det er der som sagt ca. 110.000 virksomheder og personer der gør, heriblandt Wired, Peugeut, Heinz, Fox, Vogue, Microsoft og mange flere.

 

Hvor kan jeg få min Umbraco løsning hostet?

Hvis vi har udviklet din løsning kan du også få den hostet hos os. Det har den fordel at vi både kan tage ansvaret for driften af serveren og Umbraco løsningen. Alternativt kan du få den hostet stort set alle steder hvor du kan få en server eller et webhotel der understøtter .net og en Microsoft SQL server.

 

Integration til andre systemer

Umbraco er nem at få til at spille sammen med andre systemer. Det kan være du vil have Umbraco til at spille sammen med et shoppingsystem eller have det integreret med Axapta – eller noget helt tredie.

 

Få et tilbud på dit Umbraco website

Ring til Franz på tlf. 26274972 eller franz@kathart.dk hvis du vil have et tilbud på design og programmering af dit Umbraco website.