KathArts styrke er det gode design.. og med det gode design mener vi design som løser en opgave. Det kan fx være at give brugerne en bestemt opfattelse af Jer, at gøre et interface brugervenligt, at skabe et engagerende oplevelseunivers, at visualisere et kompliceret emne på en simpel måde – eller noget helt femte.

Med andre ord. Design er ikke bare farver og fonte. Det er meget mere. Det har en funktion og der er et mål med designet.

KathArt har i over 15 år leveret godt design til både danske og internationale virksomheder. Vi har lavet oplevelsesuniverser til Tim Burton film og spil til Danmarks Radio. Vi har rådgivet LEGO i brugerfladedesign. Vi har designet webapplikationer og digitale værktøjer. Vi har designet bannere og landingspages og vi har designet en lang, lang række af websites.

Flere af vores designs og løsninger er blevet belønnet med internationale web- og designpriser.

Her et et par eksempler:

Design af Greenland.com website

Greenland.com Frontpage

Design og programmering af website for Visit Greenland. Websitet har hjulpet med at flytte Grønland ind i den internationale superliga af adventuredestinationer. Sitet vandt en Webby Peoples Choice Award for design og funktionalitet i konkurrence med mastodont destinationer som New Zealand og New York. Og har sidenhen vundet flere andre designpriser. Læs mere om sitet her.

 

Design af website til Vilhelm Lauritzen Arkitekter

VLA websiteDesign og udvikling af website for Vilhelm Lauritsen Arkitekter.

“Samarbejdet omkring vores nye site var karakteristisk ved, at der blev fokuseret på løsning af opgaven. Sitet er blevet godt modtaget og er sidenhen blevet udvalgt som et af Nordens bedste arkitektsites i det toneangivende magasin Forum AID. KathArt er uprætentiøse, kompetente og fokuserede og vi vil bestemt benytte dem i fremtiden.”

Søren Daugbjerg
Arkitekt, Adm. Dir., Partner

 

Design og udvikling af BigArcticFive Website

Big Arctic Five i Umbraco CMSDesign og programmering af BigArcticFive website. Websitet er blandt andet belønnet med udnævnelse til Webby Honoree.

 

Design af website for Telia

Dessign af website for Telia

Design af website for Telia med fokus på brugervenlighed, simple indgange til vigtige produkter og services, samt mulighed for nem afvikling af kampagner på sitet. Læs mere her.

 

Design af vores eget website

KathArt site design

Design og udvikling af en virtuel rundtur i KathArts kontor i København. Sitet har vundet en lang række internationale priser for ide, design og funktionalitet. Det kan du læse mere om her: Case: KathArt.dk

 

Få et tilbud på design

Ring til Franz på tlf. 26274972 eller Kathrine på tlf. 7020 2329 hvis du vil have et tilbud på design af din løsning.

 

Læs også:

>> Visualisering er magt – brug dine tal som content marketing
>> 5 gode grunde til at vælge Wordpress til dit næste site
>> Umbraco open source CMS

Eller læs om alle vores ydelser: KathArt ydelser