Din virksomhed råder sandsynligvis allerede over viden, som kan visualiseres på en måde som understøtter de historier du gerne vil fortælle. Det kan bruges til at fange pressens opmærksomhed og til at lede trafik til dit website. “Content marketing” er der nogle der kalder det. Vi går ikke så meget op i hvad det hedder, vi ved bare at det virker.

Her er et par eksempler:

Coop MadOmeter

Har du hørt i medierne at Nordjylderne spiser flest hotdogs? At Københavnerne spiser mest sushi? eller at Skyr er det nye sort? – så kender du allerede MadOmeteret. Løsningen præsenterer visuelt danskernes madvaner og er hyppigt citeret i pressen.
>> Læs mere om MadOmeteret

MadometerCase01

FDM beregnere

Hvilke bilmærker og modeller er det bedste brugtkøb?
FDM har tal på det hele. KathArt har designet og programmeret web-app’en, som gør det nemt at finde præcis den bil, som passer til dit behov.
>> Læs mere om Brugtbilsvælgeren

Brugtbilsvælger

Skal du lease eller købe?
Det spørgsmål får du hurtigt svar på i FDMs “Leasingindikator”.
>> Læs mere om Leasingindikatoren

FDM leasingindikator

 

Realkreditforeningens boligstatistik

Realkreditforeningen stiller alle sine tal om prisudvikling på det danske boligmarked til rådighed for pressen og besøgende på realkreditforeningen.dk. Efter prisudviklingen blev lagt på hjemmesiden er trafikken til sitet fordoblet. KathArt har designer og programmeret løsningen.
>> Læs mere om Boligmarkedsstatistikken

Boligmarkedsstatistik

Lidt om teknikken

I gamle dage blev mange visualiseringer og webapps lavet i Adobes flashformat. Vi har også lavet en hel del i det format. Det gør i vi ikke mere. I dag udvikler vi alle vores visualiseringer og webapps i åbne standarder, som fx javascript – som både understøttes på web, tablet og smartphones.

 

Det siger kunderne:

KathArt Interactive kombinerer professionalisme og kreativitet i et perfekt mix.
Lotte Malmgreen, Coop.

KathArt er uprætentiøse, kompetente og fokuserede og vi vil bestemt benytte dem i fremtiden.”
Søren Daugbjerg, Vilhelm Lauridsen Arkitekter.

Samarbejdet med KathArt er et af det bedste jeg har haft i alle mine år på arbejdsmarkedet. Vi er utrolig tilfredse og glade for løsningen.
Tanja Grønwall, Finansrådet

 

Vil du vide mere?

Ring til Franz eller Kathrine og book et gratis møde:
Franz Berliner, tlf. 26274972 eller email: franz@kathart.dk
Kathrine Chmiel, tlf. 7020 2329 eller email: kath@kathart.dk

 

KathArt leverer også design og “almindelige” websites i bla. WordPress, Umbraco og Drupal. Læs mere om vores ydelser her: KathArt ydelser