Ved du, hvad dine kolleger går og laver? Bliver du nogle gange frustreret, fordi du synes, du er den eneste, der kæmper for at nå nogle mål, mens alle de andre bare løber hovedløst omkring? Synes du hele tiden, du støder ind i begrænsninger, når du prøver at få andre til at involvere sig i dit projekt?

TDC har skabt øget medarbejdertilfredshed og effektivitet gennem en synliggørelse af, hvad kollegerne er i gang med,og hvilke projekter der er i gang lige nu.

På væggene hos TDC hænger en række storskærme. På hver af dem kører “flytavlen”. Tavlen viser alle igangværende projekter, hvilke medarbejdere der har ansvaret for den enkelte opgave, samt en status på opgaven. Disse data trækkes fra det eksisterende projektstyringssystem, men er nu pludseligt synlige for alle medarbejdere hele tiden, uanset om man sidder ved sin computer eller ej.

Resultatet er en konstant bevidsthed om, hvad kollegerne foretager sig, og hvad man som organisation er i gang med. Det giver en bedre forståelse hos den enkelte medarbejder af at være en del af én og samme organisation.